SMOOTHIE

MED SPINAT

DU SKAL BRUGE:
(2 små portioner eller 1 meget stor)
  • 3 kugler frossen spinat
  • 1 håndfuld frossen, økologisk broccoli
  • 1 lille håndfuld frossen mango
  • 5 frosne jordbær
  • 1 økologisk avocado
  • 1 lille skive øko citron med skal
  • 1 håndfuld mandler (gerne udblødt i vand natten over)
  • Vand ind til blenderen får fat
FREMGANGSMÅDE:

Kom alle ingredienser i en blender og blend til smoothien er helt ensartet og tyk og cremet. Start med måske 1,5dl vand og tilsæt mere, når blenderen ikke kan få fat.

Når jeg synes den er færdig, giver jeg den gerne lige et minut mere. Så er den perfekt smooth.

Server i skål med toppings.

I haven er vores frugttræer sprunget ud og der er også blade på bærbuskene. Dét, kombineret med solskin, giver mig lyst til at spise flere smoothies. I øjeblikket er det stukket helt af og jeg spiser gerne 2-3stykker i løbet af en dag. Det svarer til over 2 liter flydende grønt og bær om dagen

Jeg har ALTID avocado i mine smoothies. Det går ikke uden! Dernæst er det vild luksus med frossen mango – det giver den lækreste smag! Har du prøvet at lave mangois? Ellers så kig lige forbi opskriften her. Jeg elsker mango!

Jeg køber økologisk frossen mango i REMA1000 eller hos Rigtigmad online.

DEL INDLÆGGET

ANDRE OPSKRIFTER

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark
/ved klinik Psykolog Centrum

Medlem af: