Kyllingehjerter med bacon

DU SKAL BRUGE:
  • 300 g kyllingehjerter
  • 2 pakker bacon i skiver
FREMGANGSMÅDE:
  1. Tænd ovnen på 175grader.
  2. Pak hvert kyllingehjerte ind i et stykke bacon og placer dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Giv dem ca. 30 minutter i ovnen til baconen er sprød.
  4. Spis dem som de er som en lille snack, eller servér med en sprød spidskålssalat med frisk æble.

Hvordan har du det med indmad? Hvis det ikke lige er din favorit, så er det her et rigtig godt sted at starte. For du bør faktisk, begynde at spise mere indmad. Indmad er nemlig almindeligt muskelkød (som i hakket kød, kyllingebryst eller bøffer) langt overlegen, når det kommer til næringstæthed.

Det vil sige at for hver bid, du tager, får du meget mere næring for pengene (og endda for kalorierne, hvis du går op i det). Hjerte indeholder både humørvigtig zink og et væld af B-vitaminer.

Giv dem en chance, for de små sprøde baconpakker smager virkelig godt og de smager langt mere af kyllingekød, end af indmad. Og så er de tilmed pivnemme at lave.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

ANDRE OPSKRIFTER

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark

Medlem af: