OM MIG

Mit navn er Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark og jeg arbejder som psykolog i Odense. Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet og autoriseret af Psykolognævnet.

Samtalerne afholdes enten ONLINE eller i mit lokale, der ligger over for Storms Pakhus i Odense. Hver dag føler jeg mig enormt privilegeret, fordi jeg får lov til at hjælpe mennesker, der har det svært og føler at de er kørt fast i livet. Det er det allermest meningsfulde arbejde for mig.

 

Psykolog med speciale i kost og livsstil

Den mad vi spiser og hvad den gør ved os, er min store interesse, og derfor integrerer jeg nu kost- og livsstilsrådgivning i min praksis og terapi.

Kost- og livsstilsvejledning tager afsæt i min viden bla. fra uddannelsen til kostrådgiver fra Paleo Institute i Stokholm og fra uddannelsen til certificeret GAPS-behandler.

GAPS står for Gut and Psychology Syndrome og er en teori, der omhandler hvordan den mad vi spiser kan påvirke vores psykiske og fysiske sundhed, når vores tarmsundhed ikke er god. Læs mere om hvad GAPS er her.

Mit store ønske, både for bloggen og for mit terapeutiske arbejde, er at tilbyde inspiration og hjælp til at øge dit velvære, din sundhed og din følelse af mening. Alt sammen på en overskuelig og lettilgængelig måde.

 

PRIVAT er jeg gift med Rasmus og mor til to piger. At tilbringe tid i min køkkenhave er særlige lykkestunder for mig. Jeg drømmer om høns i haven, flere udenlandsrejser med min familie og om at lære at dyrke yoga.

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark
Cand.psych. Aut.

Medlem af: