Om at handle på sine drømme

Jeg har en notesbog til drømme og idéer. Og jeg elsker den! Faktisk skrev jeg om den her på bloggen sidste år i marts. Indlægget handlede om at skrive sine drømme ned.

Hvis ikke du allerede har sådan en bog, vil jeg varmt anbefale dig at anskaffe dig en. Det giver nemlig en virkelig rar følelse at skrive ned i den. Og desuden føles det meget meningsfuldt hele tiden at kunne tjekke ind (altså bladre i bogen) for at læse om, hvad det nu er man vil – og hvor langt man er med forskellige tiltag.

Jeg skriver i bogen jævnligt, hvis jeg fx får en idé. Det kan være alt fra en opskriftsidé til en emne-idé til et blogindlæg, eller noget helt tredje.

Liste over drømme og ønsker

Jeg har også et par sider dedikeret til ønsker og drømme helt forrest. Ting jeg gerne vil nå i mål med eller som jeg gerne vil handle på. På den liste stod fx dét at læse til kostvejleder og til GAPS-behandler. Begge dele kom der flueben ved sidste år.

På listen står også ting som at blive specialist i sundhedspsykologi og at få min egen klinik. Siden jeg blev færdig har jeg arbejdet i en anden psykologs klinik i Odense. Det har jeg været enormt glad for i de 6 år jeg har været tilknyttet den. Det er nemlig ene gode folk, der arbejder der. Økonomisk har det været trygt på den måde, at hvis jeg ingen klienter havde, så havde jeg heller ingen udgifter.

Pseudo-selvstændig

Selvom jeg har haft eget CVR-nr i 4 år, så har det alligevel føltes lidt som at være pseudo-selvstændig. Der har jo nærmest ikke været nogen risici forbundet med det. Jeg har haft friheden og har også helt selv kunne bestemme hvornår og hvor meget jeg ville arbejde.

Men..

Jeg har savnet at det var mit sted. Altså det at kunne byde klienter velkommen et sted, der emmer mere af mine værdier.

Uden at der skal gå for meget blomsterprint og rosa puder i den, så har jeg drømt om et sted, med en indretning, der var knapt så sort og hvidt – og maskulint i udtrykket.

En stor beslutning

 Og den drøm forfølger jeg nu. Fra 1. august begynder jeg nemlig for mig selv. I en bygning hvor der i forvejen sidder 3 selvstændige psykologer. Den ene er tilmed min gode veninde og tidligere kollega. Bygningen er ikke køn udenpå, men den er varm og indbydende indeni. Lokalet er 3 gange så stort som mit gamle, og der er højt til loftet, lyst og fritstående bjælke. 

Beslutningen kostede en del søvnløse nætter for et par uger siden – og meget arbejde, når Cornelia har sovet. Blandt andet har jeg arbejdet på en ny hjemmeside. På et domæne jeg købte for flere år siden. Det er sjovt som ting nogle gange flasker sig.

Den side jeg har arbejdet på, er denne: www.psykologravnmark.dk

To grene

Jeg tænker at min lille enmandsvirksomhed har 2 grene, der både står for sig selv, hver især, og hænger sammen. Med tiden vil de flettes mere og mere sammen, det er jeg sikker på.

Terapidelen findes primært på www.psykologravnmark.dk og kost- og livstilsdelen findes primært på www.kostpsykologen.dk

 

Jeg elsker at være på barsel, og jeg husker at nyde det. Alligevel kribler det i maven ved tanken om at skulle byde klienter velkommen et sted, der er mit!

 

Hvad drømmer du om?

DEL INDLÆGGET

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark
/ved klinik Psykolog Centrum

Medlem af: