3 (nemme) humørmad-mellemmåltider

De fleste af os har brug for et mellemmåltid i løbet af dagen. Især mellem frokost og aftensmad, hvor der ofte kan gå 6 timer.

Her får du 3 forslag til humørmad-mellemmåltider, der både er nemme og ufancy – og som tager den lille sult og samtidig forsyner dig med humørvigtige næringsstoffer og god energi:

 

1) Banan med peanutbutter og mørkchokolade
Her er vi nærmest ude i en dessert, for kombinationen af de her tre ting smager forrygende lækkert. Du halverer en banan, smører peanutbutter på de to halve bananer og drysser med lidt god mørk chokolade (minimum 70%).

2) 1 æble og en rugbrød med leverpostej
Æbler er i sæson, så det er et oplagt mellemmåltid for mange. Det er dog rigtig vigtigt at kombinere æblet med enten en fedtkilde eller en proteinkilde for at holde blodsukkeret stabilt. Et ustabilt blodsukker er noget rigtig skidt for humøret og energiniveauet. Leverpostej sørger for netop dét og bidrager samtidig med et væld af humørvigtige B-vitaminer.
 
3) Kyllingehjerter med bacon
Det her er en ægte humørmad-luksus-snack. Er du ikke til smagen af hjerter (det smager mere af mørkt kyllingekød end af indmad – det lover jeg) så kamuflerer baconsmagen godt.
 
Du finder den nemme opskrift HER.

DEL INDLÆGGET

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark

Medlem af: