Har du det sådan her:

Du kan have det sådan på mange forskellige tidspunkter i livet. Og uanset, hvor i livet du er, vil din krop og dit sind have gavn af humørvigtige mikro- og makronæringsstoffer ❤️
(og det er essensen af humørmad)

Lyn-introduktion til humørmad:

På onlinekurset lærer du...

Glæd dig til ...

6 af mine tidligere deltagere fortæller:

Jeg har fået mit overskud og overblik tilbage
- og jeg har ingen energidyk i løbet af dagen

"Før havde jeg kort lunte, hvilket alt for ofte gik ud over min bedre halvdel. Og jeg følte altid at jeg var 10 skridt bagud.
Min mand kan være væk flere dage af gangen, pga. sit arbejde. Jeg var allerede begyndt at frygte, hvordan jeg skulle klare mig, når den almindelige arbejdsdag ramte igen. Men nu er jeg ikke bekymret mere. Jeg når det jeg har planlagt nu og skubber ikke tingene til næste dag. Jeg er på vej op i gear for alvor."
Jeannette
33 år
Én af de største forandringer er bedre energi, mere overskud og ikke mindst er jeg begyndt at sove en hel nat uden at vågne
"Startede på humørkost for en lille måneds tid siden. Er ikke fanatisk, men vil tro at min mad er 80% humørmad. Kan mærke tydelig forskel, er ikke så træt mere, har mere energi, bliver hurtigere mæt, har mere stabilt blodsukker, sover meget bedre om natten."
Eva Pernille
58 år
Jeg var lidt bekymret for om det blev for besværligt. Men det gjorde det slet ikke.
"Det bedste har været de nemme tips og at opleve at det faktisk ikke behøver være besværligt. Den største AHA-oplevelse har været, at jeg på så kort tid og så nemt allerede har mærket forbedringer i min indre ro og glæde.
Jeg føler det er en livsstil, jeg kan fortsætte med."
Merle
30 år
[...] for første gang i hele livet er jeg lykkelig og i balance...
"...og jeg er 69 år gammel. Forøvrigt taber jeg mig fordi jeg får de næringsstoffer jeg har brug for spiser jeg naturligt ikke ret meget ..det er ikke et spørgsmål om fyldt mave men om de rette næringsstoffer."
Judith
69 år
Få dage efter jeg startede på kurset, lettede tågen og jeg er her 14 dage efter ikke så træt
"Før var jeg træt, uoplagt og svingede konstant i humøret. Var omgivet af en "tåge", jeg ikke kunne forklare. Jeg har ikke brug for at sove flere timer om formiddagen, imens Vilfred sover. Og så svinger jeg ikke sådan i humøret - jeg er langt mere stabil. Jeg er SÅ overrasket over hvor stor en forskel det har gjort, og hvor let tilgængeligt det er!"
Susanne
35 år
Jeg kan mærke at jeg er blevet i bedre humør og har fået mere energi
"Før jeg tog kurset var jeg nedtrykt og havde været til lægen for at få en henvisning til psykolog. Humørmad har givet mig mere energi. Det kræver flere kræfter at være i dårligt humør, men se ud som om man er i godt humør. Når man rent faktisk er i godt humør så kræver det ikke noget ekstra energi. "
Signe
23 år

Onlinekurset består af:

Mit navn er Anne Mette Ravnmark

Jeg er psykolog, kostvejleder og videreuddannet inden for sammenhængen mellem kost, tarmsundhed og psykisk sundhed.

Det er mig, der guider dig på onlinekurset “Spis dig (mærkbart) mere glad” – og hjælper dig i gang med at spise dig til mere energi og glæde gennem den mad, der indeholder præcis de aminosyrer, vitaminer og mineraler, der er særligt humørvigtige.

Derfor har jeg skabt onlinekurset
"Spis dig (mærkbart) mere glad":

Da jeg var gravid i 2018 var jeg ked af det, træt og udmattet. Jeg husker nætter, hvor jeg grædende på badeværelsesgulvet fortalte babypigen i maven, at det altså ikke havde noget med hende at gøre, at jeg var ked af det. 

For præcis dét vidste jeg med sikkerhed. Men jeg forstod ikke hvorfor jeg havde det sådan.

Én af de nætter stod jeg med bare tæer på badeværelsesgulvet og besluttede mig for, at nu skulle der ske noget. Og at det “noget” ikke var medicin eller psykologsamtaler.

Jeg tog mod til mig og skrev et spørgsmål til den kloge kvinde, der underviste mig. På det tidspunkt var jeg nemlig i gang med at videreuddanne mig indenfor sammenhængen mellem kost og psyke.

Da hendes svar tikkede ind faldt brikkerne på plads for mig.
Hun gjorde mig opmærksom på, at jeg nok var i underskud af humørvigtige næringsstoffer. I mit tilfælde var det på grund af amning og graviditet, men mange andre ting (fx stress og pressede perioder) øger også kroppens behov for mikronæringsstoffer.

Da jeg først begyndte at skrue op for næringstæt mad (dét, som jeg i dag kalder humørmad), mærkede jeg det faktisk på mit overskud og humør, inden for få dage.

Det er derfor jeg har skabt onlinekurset “Spis dig (mærkbart) mere glad”, og jeg vil elske også at hjælpe dig til at mærke, hvor effektivt humørmad er til at give mere overskud, mere energi og slippe af med humørsvingninger.

4 praktiske ting du skal vide om kurset:

1) Materialet ligger på en online kursusplatform. Du får tilsendt et link til platformen med det samme (jeg lover dig at det er nemt).

2) Alle videoer og alt materialet ligger klart til dig, så du kan begynde præcis når du har lyst og tid til det.
 
3) Du kan tage kurset hjemme fra din egen sofa, din seng eller lytte til videoerne, når du er på farten. Det eneste, du skal bruge er en internetforbindelse.
 

4) Du har evigt adgang til materialet. Det betyder, at du kan gense (eller genlytte) modulerne alle de gange, du vil, og vende tilbage til det, du har brug for, når du har brug for det.

5 korte og konkrete moduler, giver dig redskaberne til at opnå mere glæde og energi:

Onlinekursets videolektioner er alle korte (5-7minutter) fordi jeg har skabt onlinekurset til dig, der ikke har ret meget overskud.
Derfor får du, kun den præcise information, du har brug for, for selv at mærke effekten af humørmad.

Du skal afsætte ca. 1,5time i alt for at se alle lektioner.

Sådan har du det efter bare 7 dage med humørmad:

Her er mine svar på de spørgsmål, jeg typisk får om kurset:​

Mit svar er selvfølgelig: JA, det kan man. Og jeg skriver JA med store bogstaver af 2 årsager:

1) Fordi jeg selv mærker det på mit overskud og mit eget humør, inden for få dage, når jeg spiser humørmad.

2) Fordi mine seje deltagere på “Spis dig (mærkbart) mere glad”, har haft samme vilde oplevelse efter at være begyndt på humørmad.

Hør fx Susanne, der blandt andet kæmpede med “hjernetåge”:

Jeg havde skepsis omkring, om det virkelig kunne gøre noget mærkbart for mit humør efter bare 7 dage. Men ganske få dage efter jeg startede på kurset, lettede tågen. Jeg er SÅ overrasket over hvor stor en forskel det har gjort.

På humørmad-metoden er der ingen restriktioner. Vores fokus er et helt andet.

Vi fokuserer nemlig på at skrue op for den mad, der indeholder netop de vitaminer og mineraler, som støtter din krop og de kropslige processer, der er involveret i at sikre god energi og et stabilt, godt humør.

Hvorvidt vi faktisk optager de vitaminer, vi tager i pilleform, er ret omdiskuteret.

Grundlæggende er vitaminernes biotilgængelighed vigtig – det betyder at vi helst skal have vitaminerne i en form vores krop kan genkende og optage.

Vitaminer fra rigtig mad er “pakketeret” på en sådan måde, at vores krop forstår dem. Derfor har vitaminer i rigtig mad en høj biotilgængelighed og er, i mine øjne, klart at foretrække.

I onlinekurset “Spis dig (mærkbart) mere glad”, viser jeg dig hvilke 3 kosttilskud, jeg tager og du får fede rabataftaler på humørmad-kosttilskud, hvis du også ønsker at supplere.

Inden for funktionel medicin mener man, at det sidste sted næringsmangler viser sig, er i blodet (hvor man netop tester niveauet af forskellige vitaminer og mineraler).

Dernæst er der forskel på, hvad der er “normale niveauer” og hvad der er “optimale niveauer” af vitaminer.

Du vil, næsten med garanti, få en AHA-oplevelse når vi gennemgår hvad humørmad er – og opdage at du ikke spiser så varieret, som du troede.

Ofte er det sådan at den mad, der indeholder de mikronæringsstoffer som din krop faktisk mangler, vil smage godt.

Er du vant til at spise meget sukker og mange kulhydrater kan dine smagsløg dog godt, have vænnet sig til at ting skal smage sødt. Og det kan godt tage lidt tid at afvænne det. Nogle gange drejer det sig bare om få dage.

På forløbet giver jeg dig en række forskellige forslag til mad, der kan give dig (humør)vigtige næringsstoffer. Der vil formentlig også være noget i mellem, som du kan lide.

(Fx har jeg flere hemmelige hacks til dig, der slet ikke kan lide lever – så du får de (humør)vigtige næringsstoffer fra leveren, men faktisk ikke behøver at spise den). 

Er du klar til at spise dig til mere energi og et stabilt, godt humør?

Få onlinekurset "Spis dig (mærkbart) mere glad" for:

kr 995,-
  • OBS! Det er muligt at betale i 2 rater med 30 dages mellemrum (uden at det koster ekstra). Vælg blot "ratebetaling" i menuen, når du bestiller.