Har du det sådan her:

Du kan have det sådan, på mange forskellige tidspunkter i livet. Og uanset, hvor i livet du er, vil din krop have gavn af humørvigtige mikro- og makronæringsstoffer ❤️
(og det er essensen af humørmad-metoden)

Lyn-introduktion til humørmad:

På onlinekurset lærer du...

Glæd dig til ...

4 af mine tidligere deltagere fortæller:

”Få dage efter jeg startede på kurset, lettede tågen og mit humør er langt mere stabilt”

Efter at have født mit tredje barn for 4 måneder siden, kunne jeg slet ikke rigtigt komme ovenpå igen. Jeg kunne sove eller græde hele dagen væk.

Jeg var træt, uoplagt og svingede konstant i humøret. Var omgivet af en “tåge”, jeg ikke kunne forklare. 

Ganske få dage efter jeg startede på kurset, lettede tågen og jeg er her 14 dage efter ikke så træt. Jeg har ikke brug for at sove flere timer om formiddagen, imens Vilfred sover. Og så svinger jeg ikke sådan i humøret – jeg er langt mere stabil. 

Jeg er SÅ overrasket over hvor stor en forskel det har gjort, og hvor let tilgængeligt det er!

Susanne

35år, jurist og mor til 3

”Jeg var lidt bekymret for om det blev for besværligt. Men det gjorde det slet ikke.”

Det bedste har været de nemme tips og at opleve at det faktisk ikke behøver være besværligt. Jeg føler det er en livsstil, jeg kan fortsætte med.

Og så har jeg oplevet flere gode ting:

  • Jeg har mindre “hjernetåge”
  • Jeg føler mit blodsukker er mere stabilt og jeg går ikke og er småsulten hele tiden.
  • Jeg føler større ro i kroppen
  • Min uro i benene er væk
  • Jeg sover bedre
  • Jeg føler generelt en større ro både fysisk og mentalt
  • Følelsen af glæde virker dybere end før.

Den største AHA-oplevelse har været at jeg på så kort tid og så nemt allerede har mærket forbedringer i min indre ro og glæde.

Merle

30år og sygeplejerske

"Jeg har fået mit overskud og overblik tilbage – og jeg har ingen energidyk i løbet af dagen"

Jeg er mor til to små piger, som nok egentlig har suget al næring ud af mig gennem graviditet og amning. En dejlig tid, men det har uden tvivl taget hårdt på mig, da jeg bare var så træt og faktisk halvsur det meste af tiden.

Jeg havde kort lunte, hvilket alt for ofte gik ud over min bedre halvdel. Og jeg følte altid at jeg var 10 skridt bagud.

Jeg har fået mit overskud og overblik tilbage. Min mand kan være væk flere dage af gangen, pga. sit arbejde. Jeg var allerede begyndt at frygte, hvordan jeg skulle klare mig, når den almindelige arbejdsdag ramte igen. Men nu er jeg ikke bekymret mere. Jeg når det jeg har planlagt nu og skubber ikke tingene til næste dag.

Jeg er på vej op i gear for alvor. Har allerede fået komplimenter om, at jeg ser ufattelig frisk ud (selv kl 20.00). Og jeg har ovenikøbet forbedret min løbetid for hver løbetur og restituerer bedre. 

Jeannette

33år, studerende, Folkeskolelærer og mor til 2

”Jeg kan mærke at jeg er blevet i bedre humør og har fået mere energi”

Før jeg tog kurset var jeg nedtrykt og havde været til lægen for at få en henvisning til psykolog.

Humørmad har givet mig mere energi. Det kræver flere kræfter at være i dårligt humør, men se ud som om man er i godt humør. Når man rent faktisk er i godt humør så kræver det ikke noget ekstra energi. 

Jeg har været vildt glad for at have e-kogebogen at støtte mig op af og jeg kan mærke at jeg er blevet i bedre humør – og det kan jeg også mærke at jeg bliver glad af, så det er en god cirkel.

Signe

23år

Onlinekurset består af:

Mit navn er Anne Mette Ravnmark

Jeg er psykolog, kostvejleder og GAPS-behandler (GAPS står for Gut and Psychology Syndrome og er en teori om hvordan det, vi spiser påvirker vores psykiske velbefindende).

Det er mig, der er din underviser på onlinekurset “Spis dig (mærkbart) mere glad på 7 dage med humørmad-metoden”.

Jeg ved, at mange faktorer spiller ind på, hvordan vi mennesker har det. Og at netop næringsmangler er en ofte overset årsag til tristhed. De mangler kan komme af mange ting, for eksempel efter perioder hvor din krop har præsteret lidt ekstra, det vil sige efter stressede perioder, og efter graviditeter eller amning. Det har jeg selv mærket på egen krop.

På onlinekurset hjælper jeg dig i gang med at spise den mad, der giver din krop præcis de næringsstoffer, der er særligt vigtige for dit humør.

Derfor har jeg skabt onlinekurset
"Spis dig (mærkbart) mere glad på 7 dage med humørmad-metoden":

Da jeg var gravid i 2018 var jeg trist og ked af det. Jeg husker nætter, hvor jeg grædende på badeværelsesgulvet fortalte babypigen i maven, at det altså ikke havde noget med hende at gøre, at jeg var ked af det. 

For præcis dét vidste jeg med sikkerhed. Men jeg forstod ikke hvorfor jeg var så trist.

Én af de nætter stod jeg med bare tæer på badeværelsesgulvet og besluttede mig for, at nu skulle der ske noget. Og det noget var ikke medicin eller psykologsamtaler.

Jeg tog mod til mig og skrev et spørgsmål til den kloge kvinde, der underviste mig. På det tidspunkt var jeg nemlig i gang med at videreuddanne mig indenfor sammenhængen mellem kost og psyke.

Da hendes svar tikkede ind faldt brikkerne på plads for mig.
Hun gjorde mig opmærksom på, at jeg (på grund af amning og graviditet) nok var i underskud af humørvigtige næringsstoffer.

Da jeg først begyndte at skrue op for næringstæt mad (dét, som jeg i dag kalder humørmad), mærkede jeg det faktisk på mit humør, inden for få dage.

Det er derfor jeg har skabt onlinekurset “Spis dig (mærkbart) mere glad på 7 dage med humørmad-metoden” og jeg vil elske også at hjælpe dig til at mærke, hvor effektivt humørmad er til at løfte dit energiniveau og dit humør og gøre det mere stabilt.

4 praktiske ting du skal vide om kurset:

1) Materialet ligger på en online kursusplatform. Du får tilsendt et link til platformen med det samme (jeg lover dig at det er nemt).

2) Alle videoer og alt materialet ligger klart til dig, så du kan begynde præcis når du har lyst og tid til det.
 
3) Du kan tage kurset hjemme fra din egen sofa, din seng eller lytte til videoerne, når du er på farten. Det eneste, du skal bruge er en internetforbindelse.
 

4) Du har evigt adgang til materialet. Det betyder, at du kan gense (eller genlytte) modulerne alle de gange, du vil, og vende tilbage til det, du har brug for, når du har brug for det.

De 5 moduler, der hjælper dig til et stabilt, godt humør:

Sådan har du det efter bare 7 dage med humørmad:

Her er mine svar på de spørgsmål, jeg typisk får om kurset:

Kan man virkelig spise sig (mærkbart) gladere på 7 dage?

Mit svar er selvfølgelig: JA, det kan man. Og jeg skriver JA med store bogstaver af 2 årsager:

1) Fordi mit eget humør bliver mærkbart bedre og langt mere stabilt, ofte inden for få dage, når jeg spiser efter humørmad-metoden.

2) Fordi mine seje deltagere på “Spis dig (mærkbart) mere glad på 7 dage med humørmad-metoden”, har haft samme vilde oplevelse efter at være begyndt på humørmad.

Hør fx Susanne, der blandt andet kæmpede med “hjernetåge”:

Jeg havde skepsis omkring, om det virkelig kunne gøre noget mærkbart for mit humør efter bare 7 dage. Men ganske få dage efter jeg startede på kurset, lettede tågen. Jeg er SÅ overrasket over hvor stor en forskel det har gjort.

Jeg orker ikke en kæmpe kostomlægning og mange restriktioner – er der det?

Det her kursus er det modsatte – her er ingen restriktioner.

Ofte er der en gevinst i at udelade visse fødevarer, når det kommer til humør. Men i dette kursus er fokus et helt andet.

Her skruer vi op for mad, der indeholder netop de vitaminer, som din krop skal bruge for at producere signalstoffer, der gør dig mere glad.

Det, du får i dette kursus, er konkret vejledning i hvilken mad, du, med fordel, kan inkludere i din kost.

Jeg er kræsen – vil der overhovedet været noget jeg kan spise?

Ofte er det sådan at den mad, der indeholder de mikronæringsstoffer som din krop faktisk mangler, vil smage godt.

Er du vant til at spise meget sukker og mange kulhydrater kan dine smagsløg dog godt, have vænnet sig til at ting skal smage sødt. Og det kan godt tage lidt tid at afvænne det. Nogle gange drejer det sig bare om få dage.

På kurset giver jeg dig en række forskellige forslag til mad, der kan give dig (humør)vigtige næringsstoffer. Der vil formentlig også være noget i mellem, som du kan lide.

(Fx har jeg flere hemmelige hacks til dig, der slet ikke kan lide lever – så du får de (humør)vigtige næringsstoffer fra leveren, men faktisk ikke behøver at spise den). 

Mine blodprøver viser at jeg ikke er i underskud på vitaminer – kan jeg stadig få gavn af kurset?

Inden for funktionel medicin mener man, at det sidste sted næringsmangler viser sig, er i blodet.

Dernæst er der forskel på, hvad der er “normale niveauer” og hvad der er “optimale niveauer” af vitaminer.

Du vil, næsten med garanti, få en AHA-oplevelse når vi gennemgår hvad humørmad er – og opdage at du ikke spiser så varieret, som du troede.

Vil jeg ikke bare kunne tage en vitaminpille?

Hvorvidt vi faktisk optager de vitaminer, vi tager i pilleform, er ret omdiskuteret.

Grundlæggende er vitaminernes biotilgængelighed vigtig – det betyder at vi helst skal have vitaminerne i en form vores krop kan genkende og optage.

Vitaminer fra rigtig mad er “pakketeret” på en sådan måde, at vores krop forstår dem. Derfor har vitaminer i rigtig mad en høj biotilgængelighed og er, i mine øjne, klart at foretrække.

I onlinekurset viser jeg dig hvilke 3 kosttilskud, jeg tager og du får fede rabataftaler på humørmad-kosttilskud, hvis du også ønsker at supplere.

Er du klar til at blive (mærkbart) mere glad med humørmad?

Få evighedsadgang til humørmad-metoden
med det samme for:

kr995
kr 696,50
t.o.m. 27/1-22
  • OBS! Det er nu muligt at betale i 2 rater med 30 dages mellemrum (uden at det koster ekstra). Vælg blot "ratebetaling" i menuen, når du bestiller.
Tilbud