Humørmad-madplan i efterårsudgave

Humørvenlig hverdagsaftensmad i 4 uger
m. opskrifter, indkøbslister, tips, smutveje og bonus-opskrifter

Ved du (lidt for godt) hvordan det føles at komme i tanke om, at du ikke har planlagt, hvad I skal have til aftensmad?

Hvis ja, så betyder det måske også:

- At du vælger den hurtige løsning, med temmelig dårlig, ofte usund (og dyr) take away. Hvilket overhovedet ikke er det, du gerne vil servere for dig selv eller din familie.

eller

- At du, om eftermiddagen står bøjet over køledisken i dit lokale supermarked og leder efter et eller andet, der både er nemt og hurtigt at lave - men også sundt og lækkert. Og allerhelst også noget, der gør at du ikke står i samme trælse situation i morgen, og igen skal bruge de ekstra 20-30 minutter i et supermarked på vejen hjem, på præcis det tidspunkt, hvor der er allerflest mennesker og lang kø.

Situationen giver dig en følelse af hele tiden at være et skridt bagud. Måske er du også irriteret når du kommer hjem og er ikke ligefrem den bedste udgave af dig selv, når du træder ind ad døren derhjemme. Og det er bare, på ingen måde, den bedste forudsætning for en hyggelig eftermiddag og aften.

Du kunne i stedet virkelig godt brug de 30 minutter til at slappe af i. Eller på at læse en bog med børnene eller bare være sammen med dem, du holder af.


Så er humørmad-madplanen perfekt til dig!

Du får:

OBS!
Alle opskrifter kommer i en "almindelig" version og med vejledning til at tilpasse den til dig, der spiser LCHF, lowcarb, gluten- eller mælkefrit.

Hvem står bag humørmad?


Jeg hedder Anne Mette Ravnmark. Jeg er psykolog, kostvejleder og har videreuddannet mig inden for sammenhængen mellem kost og psyke.

Jeg har selv oplevet hvor stor en forskel humørmad gør, og jeg vil elske også at hjælpe dig til at mærke, hvor effektivt humørmad er til at løfte dit energiniveau og dit humør - og gøre det mere stabilt.