3 (gode) bøger om at spise sig gladere

Kunne du godt tænke dig at læse om humørmad og humørmad-metoden, ved at sætte dig i en stol med en rigtig, ægte bog i hænderne?

Well, det gad jeg også virkelig godt at du kunne. Og jeg har faktisk et manuskript-udkast liggende på min computer i skrivende stund.

Men det her med at skrive en bog (og at selvudgive den)  er ikke bare sådan lige. Og der går formentlig nogle år, før det scenarie med stolen og bogen rigtigt kan lade sig gøre.

Ind til da:

Her er 3 (gode) engelsksprogede bøger om at løfte dit humør med mad:

Bøgerne er:

Følgende tekst indeholder reklamelinks*

1) 👉🏻 Eat to Beat Depression and Anxiety – af Drew Ramsey

Det her er min klare favorit. Og helt ærligt, det skyldes at bogen er den, der minder mest om humørmad. Den er skrevet så den er letlæselig, og så bygger anbefalingerne på en meget grundig gennemgang af den eksisterende forskning.

Find bogen her >

(Varm anbefaling, hvis du gerne vil have en fysisk bog om mad, der minder om humørmad. Er du til lydbøger kan du også overveje min lydbog om humørmad, der hedder “Humørmad – sådan spiser du dig mere energifyldt og glad”)

 

2) 👉🏻 A Mind of Your Own – af Kelly Brogan

Det her var den første bog, jeg købte om kost-psyke sammenhængen. Den er rigtig god, men meget-meget kritisk over for brugen af medicin i behandlingen af depression.

Samtidig er der nogle meget konkrete anbefalinger i bogen – faktisk en klar step-by-step vejledning i, hvordan man spiser sig ud af en depression.

For mange, der har en depression, vil de anbefalede ændringer nok være lige omfattende nok. Men god til inspiration og der er også nogle gode case-historier i.

Få den her til 170kr >>

 

3) 👉🏻 The anti-anxiety diet – af Ali Miller

Denne bog handler, som navnet indikerer, om mad mod angst. 

Her finder du både en forklaring på, hvad angst skyldes (fysiologisk set) og også en klar protokol for, hvor du starter ift. at lægge din kost om. For kostomlægning er omdrejningspunktet for bogen (både anbefalinger til hvad, der skal ud af kosten og ind).

Der er også en række opskrifter i bogen – som desværre er lidt kedelige uden billeder.

Tjek den ud her til 195kr >>>

 

BONUS-TIP:

Du kan også overveje lydbogen “Humørmad – sådan spiser du dig mere energifyldt og glad”.

Den giver dig en grundig introduktion til humørmad og en række gode tips til at komme let i gang med at spise dig til mere energi og glæde.

Og så er det nemt at sætte høretelefoner i ørene og lytte med på en gåtur i skoven.

*Reklamelinks betyder at den webside, jeg linker til, giver mig en lille procentsats fra et eventuelt køb. Din pris er helt den samme.

DEL INDLÆGGET

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark

Medlem af: