Lydbogen “Humørmad – sådan spiser du dig mere energifyldt og glad”

 
En forårsdag i 2021 takkede jeg nej til noget, jeg altid har ønsket mig. 
Og når jeg skriver “altid” så mener jeg: siden jeg var 10-11år, skrev en bog og sendte manuskriptet ind til Gyldendal for at få den udgivet.
(Det blev i øvrigt et nej tak den gang)
 
Jeg fik en bogkontrakt i hånden af et rimelig stort dansk forlag sidste år og de tilbød at jeg kunne udgive en bog om humørmad.

Jeg endte med at takke nej på grund af nogle forskellige ting i kontrakten.

Og så gik jeg ellers i gang med at skrive manuskriptet, med henblik på at udgive bogen selv. Desværre koster det en mindre formue og manuskriptet endte med at ligge på min computer i et års tid.

Og det er kæmpe synd og skam, fordi der er rigtig meget gavnlig og vigtig viden i den bog.

Så da jeg en torsdag i juni fik idéen om at indtale den som lydbog, gik det pludselig stærkt. Det væltede ind med positiv respons på den idé.

Og derfor er lydbogen “Humørmad – sådan spiser du dig mere energifyldt og glad” nu en realitet.

Det skal du vide om lydbogen:

Varighed:
Lydbogen varer cirka 1 time
 
Download:

Du kan downloade lydbogen til din computer eller telefon med et enkelt klik – eller afspille den direkte i systemet.

Indhold:
kapitel 1 dykker vi ned i de mange forskellige forhold, der gør at vi kan have brug for flere humørvigtige næringsstoffer. Mit gæt er, at flere af forholdene vil være genkendelige for dig.

Når du har været igennem bogens Kapitel 2 ved du hvad humørmad er, og hvorfor humørmad virker. På en simpel og ikkenørdet måde viser jeg dig, hvordan humørmad vil påvirke dit humør og dit generelle velbefindende i positiv retning – og hvor hurtigt du vil mærke effekten.

Humørmad-metoden er det, jeg kalder den strategi vi anvender, når du bruger humørmad til at spise dig til mere energi og glæde. Du præsenteres for de 3 bærende principper i humørmad-metoden i Kapitel 3.

Hvilke næringsstoffer, der er afgørende for din energi og dit humør er omdrejningspunktet for bogens Kapitel 4. Vi gennemgår dem, et for et, og du får selvfølgelig eksempler på hvilke madvarer, der er særligt gode kilder.

I bogens Kapitel 5 får du forklaringen på, hvorfor du ikke bare kan erstatte humørmad med en ekstra vitaminpille. Og du får kendskab til de 3 eneste koststilskud jeg selv tager.

Ja, tak – jeg vil have lydbogen

Hvis du, da du første gang hørte ordet humørmad, forestillede dig en tallerken med farverige bær og grøntsager, så er Kapitel 6 særligt til dig. Her dykker vi ned i hvorvidt grøntsager virkelig er så næringstætte som mange tror.

Kapitel 7 får du svaret på det spørgsmål, om humørmad, som jeg har fået allerflest gange. Nemlig om humørmad kan gøres vegansk.

kapitel 8 viser jeg dig hvordan humørmad, kan være en særdeles bæredygtig måde at spise på – også selvom kød indgår som en vigtig del af metoden.

Bogens Kapitel 9 hjælper dig i gang med humørmad-metoden. Du præsenteres for 3 nemme måder at begynde at spise mere humørmad på.

I Kapitel 10 læser jeg humørmad-listen op for dig. Den giver dig et indblik i de forskellige muligheder du har, når du gerne vil spise mere humørmad og den giver samtidig inspiration til når du skal ud at handle.

Hvorfor en lydbog?
Det smarte ved lydbøger er, at du kan lytte til bogen præcis når det passer dig. På en gåtur i solskin, når du kører på arbejde eller når du hænger vasketøj op udenfor.

Pris: 
Du får evighedsadgang til lydbogen for kun 159kr.
 
 

DEL INDLÆGGET

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark

Medlem af: