Vil du gerne vide hvordan DU kan spise
dig mere glad, frisk og energifyldt?

Orker du ikke at tage et onlinekursus? Eller har du bare ikke lyst til en række råd, som måske slet ikke passer til dig og dit liv? Eller anbefalinger, som ikke er afstemt til at afhjælpe netop dét, du kæmper med?

Stress? Angst? Depression eller vinterdepression?

Book en 1:1 session og få rådgivning tilpasset dig:

Du får:

  • En grundig analyse af din kost og livsstil, så vi ved hvad der skal skrues op og ned for.
  • Vedledning i hvordan du (let) kan optimere din kost, så du får flere af de humørvigtige næringsstoffer, som netop du har brug for.
  • En konkret plan og skriftlig guide til humørmad, der er nøjagtig tilpasset dig (og som er simpel at følge).
  • Idéer til nemme humørmad-måltider, der indeholder de næringsstoffer, som vil gøre en forskel humør- og energimæssigt for netop dig.

Samlet investering: 1650kr

Det praktiske: 

  • Du får tilsendt en kostdagbog, som du udfylder og sender til mig forud for konsultationen.
  • Vi afholder en session (60 minutter) online eller med fysisk fremmøde i klinikken i Odense, hvor vi tager et 360graders blik på dig (inkl. din baggrund, livsstil og stressorer).
  • Du får tilsendt en personlig plan og guide til humørmad, med måltidsidéer og anbefalinger specifikt målrettet dig og din situation.

 

Zia (tidligere klient) siger:

“Det allerbedste var din support, du var forstående, gav støtte og så var du helt fantastisk til at give mig plads i det. Du var aldrig bedrevidende eller belærende, du guidede mere end du dikterede. Det var bare HELT perfekt! Jeg tror at din baggrund som psykolog nok er det bedste match man kan forestille sig i kombination med ”kostvejledning””

 

OBS! Jeg har et begrænset antal pladser til 1:1 hver måned, så skriv til mig (ved at klikke her), hvis det kalder på dig.

 

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark
Cand.psych. Aut.

Medlem af: