OM MIG

Mit navn er Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark og jeg arbejder som psykolog i Odense. Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet og autoriseret af Psykolognævnet.

Til dagligt har jeg samtaler i mit lokale hos Psykolog Centrum i Odense. Hver dag føler jeg mig enormt privilegeret, fordi jeg får lov til at hjælpe mennesker, der har det svært og føler at de er kørt fast i livet. Det er det allermest meningsfulde arbejde for mig.

Den mad vi spiser og hvad den gør ved os, er min store interesse, og jeg arbejder aktivt hen i mod at integrere kost- og helsevejledning i min praksis og terapi. Derfor læste jeg til kostrådgiver på Paleo Institute i Stokholm tilbage i foråret og her i efteråret, læser jeg videre til certificeret GAPS-behandler, ved siden af samtalerne i klinikken. GAPS står for Gut and Psychology Syndrome og er en teori, der omhandler hvordan den mad vi spiser kan påvirke vores psykiske sundhed, når vores tarmsundhed ikke er god.

Mit store ønske, både for bloggen og for mit terapeutiske arbejde, er at tilbyde inspiration og hjælp til at øge dit velvære, din sundhed og din følelse af mening. Alt sammen på en overskuelig og lettilgængelig måde.

Privat er jeg gift med Rasmus, mor til Augusta og venter endnu en pige i januar 2019. At tilbringe tid i min køkkenhave er særlige lykkestunder for mig. Jeg drømmer om høns i haven, flere udenlandsrejser med min familie og om at lære at dyrke yoga.

KONTAKT

Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark
/ved klinik Psykolog Centrum

Medlem af: